L5

2020-2021

Schrijfwedstrijd

Een tijdje geleden hebben we deelgenomen aan een schrijfwedstrijd. In spanning bleven we afwachten wie het beste verhaal geschreven zou hebben van onze klas. 
Deze week kregen we een bezoekje met de resultaten. 
Hieronder de top 3 die de jury uitgekozen heeft.

Op de derde plaats Hajar, op de tweede plaats Niels en op de eerste plaats Zoë. Proficiat! Als beloning mochten ze een boek uitkiezen en ook kregen we een geschenk voor onze klas om deel te nemen aan de wedstrijd. 

Techniek

In de techniekles gingen we aan de slag met een hamer. We leerden correct een hamer gebruiken om nagels in een plankje te kloppen. Met die nagels maakten we het woord LOVE. Hierrond weefden we touw en kregen we een mooi en leuk resultaat.

MV: beeld

We schreven onze nieuwjaarsbrief en hiervoor maakten we zelf een kaart. Met lijm, zout en ecoline kwamen we tot dit mooie resultaat! We maakten ook nog een theelichthoudertje. 
Fijne feesten aan iedereen! 

Okidoo

Zoals elk jaar krijgen we enkele lesjes OKIDOO van juf Bianca. We leren een momentje tijd te nemen voor ons zelf. Deze sessie maakten we kennis met deugdenkaarten. Hierop staan eigenschappen waar we even over nadenken. Misschien zijn we er al goed in, maar het kan evengoed zijn dat we hier wat meer aan moeten werken. 

WO

Ons nieuwe thema verkennen we a.d.h.v. een quiz. Ik duo's proberen we de meest correcte antwoorden te geven!

Pagina's

Abonneren op L5