L2

2016-2017

Uitstap naar het Muzee

Op donderdagvoormiddag 2 februari vertrokken we met de bus naar het Muzee in Oostende. We leerden er heel wat bij over Ensor en Spilliaert en we kregen ook veel werken te zien van andere schilders die inspiratie haalden in Oostende. Onze gids was erg kindvriendelijk en de kinderen konden steeds op een speelse manier naar kunst kijken. We leerden over hoofdkleuren en nevenkleuren en over vormen in de abstracte kunst.

Sfeerbeelden...

Bezoek van Sinterklaas!

Eindelijk was het zo ver... De dag waarnaar iedereen uitkeek! De dag waarop Sinterklaas en Zwarte Piet naar onze school kwamen... Op donderdag 1 december kwamen ze wel degelijk langs! We kregen een elektronicaspel cadeau voor in de klas. In de namiddag gingen we met de bus naar de cinema in De Haan om er naar de Sinterklaasfilm "Het mysterie op de Stoomboot" te kijken. Het werd een supertoffe dag!

Rode neuzen!

Dankzij juf Sofie van zedenleer en juf Ann van godsdienst heeft onze school meegedaan aan de rode neuzenactie. Dank je wel aan alle ouders en kinderen die deze actie steunden door een of meer rode neuzen te kopen!

Enkele sfeerfoto's...

Pagina's

Abonneren op L2