K2

2018-2019

Thema dikkertje dap en de giraf

NAar aanleiding van het filmfestival werkten en leerden we rond de film van dikkertje dap.Zo leerden we over de dierentuin waar RAF giraf woont en leeft , over naar school gaan ,vriendjes maken en nog zoveel meer.

In dit thema gingen we ook aan de slag,met het nieuwe kiva project, het leren aanvaarden van elkaar, we zijn wie we zijn, leren wat vriendschap is  door he vriendje van mij kom erbij, in plaats van met jou wil ik niet spelen, en we deden nog zoveel meer.....

hieronder enkele sfeerbeelden 

Welkom in de tweede kleuterklas

welkom in de tweede kleuterklas. Graag verwelkomen wij 21 vriendjes in de klas. In de loop van de eerste twee weken gingen we op tocht door de klas, maakten we kennis met elkaar en de hoekjes in de klas. 

We maakten ook,afspraken wat goed en flink is en wat stout is en niet mag. 

Hieronder enkele sfeeerbeelden uit onze klas

2017-2018

Bezoek aan de mercator

we leren over de boten op de zee en brachten zo een bezoekje aan de Mercator. De papa van Lena Degroote heeft samen met nog enkele andere mensen geholpen aan de renovatie van deze boot. Papa Jasper was aan het werk op de boot toen wij er een bezoekje brachten. Hij vertelde ons over stuurboord en bakboord, het kompas, het anker, de spreekbuizen,... binnen in de boot ontdekten we hoe en waar de matrozen vroeger sliepen, aten, werkten,.... na het bezoek aten we onze boterhammetjes op in B’s de groeiboom. Hier werden we heel vriendelijk onthaalt.

Thema mijn mama

Zondag  is het zover, eens in het jaar zetten we onze mama in de bloementjes. In dit thema vertelden we over onze mama, leren we Voorwerpen zoeken die beginnen met de letter m , leerden we een gedichtje , knutselden een geschenkje en maakten we een wenskaart. Hieronder enkele sfeerbeelden

Pagina's

Abonneren op K2