Schoolreis Pierlapont

We begonnen onze schoolreis met een uitleg van de boerin, een ponyrit en een broodje bakken. Daarvoor werden we in 2 groepen verdeeld, zodat de grotere kleuters wat konden helpen met de kleinere. Ook enkele kleuters van K2 staan dus op onze foto's.
Elaine, Lena D., Douwke, Luca, Milan, Joery en Bas H. zaten bij juf Griets groepje. De andere kleuters van onze klas zaten bij juf Patty, dus waarschijnlijk vind je ook foto's van K1 bij juf Patty. Senne, Mauro, Tommy, Lucy, Ilyas, Nell, Keith, Elena en Mats waren de kleuters van K2 die bij ons zaten.

We keken samen met de boerin eerst naar de verschillende diertjes in de stallen en mochten ze eten geven. De boerin gaf een beetje uitleg over elk diertje. Daarna mochten we per 2 op de pony zitten. Superleuk!!!

Daarna mochten we een broodje bakken met bakker Douwe en leerden we van wat de bloem is gemaakt. (K1 maakte dus geen boerenpet, maar bakte ook een broodje). 

Na onze lunch (in dat weer hadden we niet zoveel honger), volgden we het 'Pierlapad'. Dit was niet meer in de groepjes, maar wel per klas. 
We werden teruggebracht met de huifkar.

Daarna konden we nog even spelen, maar het was alweer snel tijd om naar school te gaan. Heel moe keerden we terug naar huis :-)
We hadden een heel leuke dag!