L2

2018-2019

L2CP : Okidoo! Okidoki DEEL 2

In onze 2de Okidoo-les leerden we elkaar wat beter begrijpen. We ontdekten dat het heel belangrijk is rustig te reageren en niet altijd het slechte in mensen te zien.

We konden "mediteren" in onze eigen veilige plek en... als we het nog moeilijk krijgen kunnen we "ruiken aan onze bloem" en "ons kaarsje uitblazen" . Als je nieuwsgierig bent of een beetje stressy van op het werk vraag gerust aan je lieveling om je deze techniek aan te leren. Je zal wel zien dat het werkt!

L1 en L2 CP naar de markt

Het eerste en het tweede leerjaar van het Centrumplein trokken dinsdag samen met mama's , oma's en opa's naar de markt. We leerden onze bestelling doorgeven aan de marktkamer en leerden ook met centjes omgaan. We kochten heel wat gezonde knabbels in het fruit- en groentenkraam en leerden over de andere kramen op de markt.

We genoten ook van een heerlijk vers wafeltje om ons marktbezoek af te sluiten.

L2CP : Okidoo! Okidoki

Maandag was het zover! Onze eerste les Okidoo van het schooljaar. Dit jaar leren we om ons veilig te voelen op ons eigen plekje, we leren omgaan met grote en kleine verdrietjes en we leren onze zorgen weg te blazen. Dat klinkt allemaal heel gemakkelijk maar dat is het zeker niet!  Wij leren rustig worden...

L2SCP Mens sana in corpore sano

Ook vandaag waren we trouw op post op de jaarlijkse veldloop door de gemeente Bredene georganiseerd. We waren dolenthousiast en deden allemaal onze uiterste best.. Ook al is deelnemen veel belangrijker dan winnen...toch waren er enkelen die als eersten over de eindmeet kwamen.  Juf is ontzettend fier op ons allemaal.

Een grote dank je wel aan de mama's en papa's die voor ons allen kwamen supporteren want dat doet enorm deugd!

L2 CP op de rode loper

Ook het tweede leerjaar was zoals elk jaar trouw op post op het filmfestival van Oostende. We bewonderden de film " Brammetje Baas", over een meester die het heel moeilijk vindt om met een jongetje als Brammetje om te gaan. Brammetje kan immers niet stilzitten.... Gelukkig loopt alles goed af. Het was een heel leuke film, we hebben genoten!

Pagina's

Abonneren op L2